| winnetou | Date: Monday, 2010-01-11, 10:49 PM | Message # 1 |
|
Private
Group: Users
Status: Offline
| Acest mesaj este destinat administratorului/rilor. voi incerca sa fiu direct...fara sa o lungesc prea mult.... Imi place site-u, imi descarc mai tot timpul jocuri de aici...si filmele sunt dintre cele mai noi...DAR...( fara suparare...sper) aveti mici scapari la organizare...adica sunt unele jocuri pe site care le-am gasit de mai multe ori, unele linkuri nu contineau fisierele respective... Iar forumul e cam gol... Uite ce va propun...eu am avut un site ( tot free ) pe hi2 ( dar nu conteaza asta) unde aveam un forum cat de cat activ, si multe articole despre jocuri ( caci despre asta era site-ul...)... siteul am fost obligat sa il sterg, deoarece am luat un trojan pe el...dar...mai am vechiul site de unde am plecat eu ( tot pe ucoz ) daca vreti sa va uitati peste el www.hd-gamezone.ucoz.com Ce vreau sa va propun...e sa vin moderator la voi (daca aveti nevoie si doriti ) sa ma ocup de forum...mai arunc cate un articol despre vreun film, joc, etc...iar ma apoi vedem noi ce s-o intampla... Nu sunt eu cine stie cine in ale web designului sau programare, dar imi face placere sa lucrez cu lucrurile astea...chiar si pe moka, deoarece si voi...in afara de propria satisfactie nu cred ca se castiga sau castigati ceva ( sau poate ma insel )... Deci...daca sunteti interesati....lasatimi un mail la marmota.ucigasa90@gmail.com sau putem continua discutia aici... Multumesc anticipat...
|
| |
|
|
| magaru1234 | Date: Saturday, 2010-05-01, 1:44 PM | Message # 2 |
|
Private
Group: Users
Status: Offline
| Quote (winnetou) mai arunc cate un articol despre vreun film, joc, etc...iar ma apoi vedem noi ce s-o intampla... nu trebe sa arunci cate un articol...ci sa postezi serios...voi incerca si io sa urc, cat de multe, sa "explodeze" traficul
|
| |
|
|